Kokoustilat

Kokoukset, ryhmät ja Juhlat


Kemijärven kulttuurikeskus
Kemijärven kulttuurikeskus sijaitsee kaupungin keskustassa, kauniin Pöyliöjärven rannalla ja on mainio paikka koota isompikin ryhmä koolle. Kulttuurikeskuksen 200-paikkainen sali on eri taiteenalojen; musiikin, elokuvan, tanssin ja teatterin esitysareena sekä lisäksi koulutus-, kokous- ja juhlatila.
Kemijärven kulttuurikeskus

Hotelli Mestarin Kievari
Mestarin Kievarista löytyy hotellimajoituksen ja ravintolapalveluiden lisäksi monipuolisia vaihtoehtoja erilaisten kokousten järjestämiseen. Kievarissa on mm. Holvi -kokoustila (max 6 hengelle), Pubin kokoustila (max 20 hengelle) sekä Yökerho (isommat seurueet). Kaikki kokoustilat ovat varustettuina datatykillä ja HDMI-johtojen liitännöillä näyttöihin.
mestarinkievari.fi

Kokous- ja juhlahuoneisto AnnaBriitta
Täyden palvelun kokous- ja juhlahuoneisto aivan Kemijärven keskustassa. Nykyaikaiset ja kattavasti varustetut tilat koostuvat kokous- ja juhlatiloista, sekä tilausravintolasta. AnnaBriitasta voit varata myös ruokailun ja/tai kahvitarjoilun talon omasta keittiöstä.

Mikäli tarvitset majoitusta niin varattavissa on eri kokoisia huoneistoja ihan kaupungin keskustasta. Kysy lisää asiakaspalvelusta numerosta 040 749 8655.
annabriitta.com

Hotelli Uitonniemi

Uitonniemi on tunnelmallinen juhlapaikka ja inspiroiva kokouspaikka. Tilat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin aina syntymäpäivistä ja koulutuksista lehdistötilaisuuksiin ja häihin. Tilausravintola loihtii herkut tilaisuuteenne paikallisia raaka-aineita hyödyntäen. Varattavissa Uitonpirtti 45 henkilölle, Wanha Aitta 60 henkilölle, sekä rantasauna ja saunakammari 12 henkilölle.
uitonniemi.fi

Kaupungintalon kokoustilat
Kemijärven kaupungintalon kokoustiloista löydät tietoa täältä.
Kokoustilat

Heralammen yritystalo
Heralammen yritystalolla on monipuolista kokous- ja juhlatilaa suuremmallekin porukalle. Erilaisia vaihtoehtoja löytyy saunatiloista alkaen 140 henkilön Talvipuutarha tai auditorio -tarpeisiin. Tiloista löytyy myös maittava ravintola Meille, joka palvelee niin lounas kuin muissakin pitopalvelutarpeissa.

Tilavaraukset:
Ravintola Meille Oy
Heralammen yritystalo (ent. Salcomp) 
Salorantie 1, 98120 Kemijärvi
‎+358 (0) 40 742 0618
kaijasaariniemi1@gmail.com

Hotelli Suomutunturi
Kemijärveltä noin 45km päässä sijaitsee legendaarinen Suomu, jossa Hotelli Suomutunturi tarjoaa oivat puitteet vaikka isommankin tapahtuman järjestämiseen. Hotellin ravintolatilat ovat helposti muunneltavissa suuremmankin joukon kokoustilaksi. Ailo ja Takka ravintola antavat hyvän mahdollisuuden luovaankin ratkaisuun ja toimivat myös tilaisuuden ruokailupaikkana. Lisäksi alakerrasta löytyy Arctic Ski Bistro, jota voidaan tarvittaessa hyödyntää. Alueelta löytyy myös erittäin viihtyisä ja tunnelmallinen VIP-sauna, johon mahtuu n. 20 henkilö pitämään palaveria.
Suomutunturi.fi

Pyhätunturi

Hotelli Pyhätunturin välittömässä läheisyydessä sijaitseva Kokouskeskus mahdollistaa tilaisuuden järjestämisen jopa 120 hengelle.
pyha.fi

Luontokeskus Naavassa on kokoustiloja 12 – 160 henkilölle. Naavassa on ilmainen WLAN- verkko sekä tarvittava tekniikka kokouksille. Auditoriossa on käytettävissä mikrofonit tarvittaessa. Monitoimitila Kuukkelin voi tarvittaessa yhdistää auditorioon näyttämöksi.
luontoon.fi