Leirintäalueet

Kemijärven leirintäalueet


Camping Kemijärvi

Camping Kemijärvi

Camping Kemijärvi sijaitsee kaupungin keskustassa kauniin Pöyliöjärven rannalla. Kaupungin tapahtumat ja palvelut ovat kävelymatkan päässä. Kauniina kesäpäivinä voit nauttia olostasi hiekkapohjaisella uimarannalla. Kemijärven kalavedet ovat myös ulottuvillasi.  Alueella on sähkötolpat asuntovaunu- ja asuntoautoille sekä teltta-alue. Alueella on keittiö- ja huoltorakennus sekä sauna. Järvenranta tarjoaa mahdollisuuden veneillä, kalastaa ja uida.

Yhteystiedot
www.campingkemijarvi.fi
tmicamping.kemijarvi@gmail.com
+358 (0)45 202 3770
Hietaniemenkatu 7, 98100 Kemijärvi

Soppelan Wanha Koulu Art Café Seva Beach Camping

Kaunis Soppelan kylä runsaan kymmenen kilometrin päässä Kemijärven keskustasta kutsuu matkailijoita taidegalleria-kahvilaan ja uudelle leirintäalueelle. Kylän wanhalla koululla Kemijärven rannalla on “boutique” tyyppinen leirintäalue, jossa on kymmenen asuntoautopaikkaa, sekä 15 telttapaikkaa. Myös koulurakennuksissa erilaisia majoitusmahdollisuuksia.

Kesäkahvilassa on esillä taidetta, ja siellä on tarkoitus pitää erilaisia teemaviikkoja. Lähellä on hiekkapohjainen uimaranta ja leikkipaikka. Alue sopii hyvin lapsiperheille.

Soppelan kylä sijaitsee erinomaisesti Kemijärven keskustan ja Suomutunturin välillä. Myös Sallan, Luoston ja Pyhätuntunturien hiihtokeskukset sijaitsevat lähialueella.

Yhteystiedot:
www.seva.fi
timosarkinen@eurousatravel.com
+358 (0)40 352 5327
Kaisankankaantie 87, 98100 Kemijärvi

Lomakylä Kuukiuru

Lomakylä Kuukiurussa vietät rentouttavan ja rauhallisen loman. Lomakylän sijainti on erinomainen. Pyhä – Luosto kansallispuistoon on vain 15 minuutin matka eikä Kemijärven keskustaankaan ole kuin 20 minuutin matka. Kuukiurun alueella on myös caravan- ja teltta-alue.

Yhteystiedot:
www.kuukiuru.com
kuukiuru@gmail.com
+358 (0)400 199 184
Kuukiuruntie 13, 98360 Vuostimo

Tapionniemen kyläkartano

Tutustu paikalliseen kyläelämään majoittumalla idyllisessä entisessä vuonna 1932 rakennetussa koulussa, nykyisen Kyläkartanon huoneistoissa. Tarjolla on myös 5 caravanparkkia lyhytaikaiseen yöpymiseen. Varaukset tehdään Matkaparkki.com sovelluksen kautta, jonka voi ladata älypuhelimeen sovelluskaupoista. Yöhinta sisältää parkin, puhtaan veden sekä ulkohuussin. Alueella on leikkipaikka lapsille, ja noin 500 m päässä Kemijoen rannasta löytyy laituri sekä laavu. Pienestä lisämaksusta mahdollisuus varata myös suihku, pihasauna, pyykinpesupaikka sekä grillikota.

Matkaparkki -sivustolla varauksen sähköttömälle paikalle pääset tekemään tästä
Matkaparkki -sivustolla varauksen sähkölliselle paikalle pääset tekemään tästä

Tapionniemen Kyläkartanon pihalla on nyt sähköautojen latauspiste kahdelle autolle, Plugit, 22 kW. Pyörähdä latauksen aikana kesäkahvilassa tai majoitu mukavasti.

Yhteystiedot:
Tapionniemen Kyläseura
www.tapionniemi.fi
tapionniemenkylaseura@gmail.com
+358 (0)40 963 8000
Sodankyläntie 2331, 98350 Tapionniemi