Kahvilat

Kemijärven viihtyisät kahvilat

Susa’s Bistro

Viihtyisä ja sympaattinen pieni kahvila-ravintola Kemijärvellä Suomen Pohjoisimmassa kaupungissa, järvien ja tuntureiden keskellä. Tarjolla arkisin päivittäinen lounasruoka sekä buffee salaattipöytä. Myynnissä on kivoja tuliaisia ja lahjatuotteita mukaan viemiseksi. Lisäksi kuukausittain paikallisten taiteentekijöiden myyntinäyttely.

facebook.com/susasbistro/
+358 (0) 40 6870555
Vapaudenkatu 6, 98100 Kemijärvi

Maisemakahvila Rantapaviljonki

Maisemakahvila Pöyliöjärven upealla hiekkarannalla, Kemijärven Rivieralla. Nauti kesäpäivän herkulliset vohvelit marjojen ja kermavaahdon kera, maista paikallisia kampanisuja tai suolaisia porotoasteja kahvin kanssa eikä tietenkään saa unohtaa makoista kesäjäätelöä. Myynnissä Kemijärvi t-paitoja sekä muita lähituotteita. Kahvila on avoinna kesäisin.

Tarkista aukiolo Maisemakahvila Kemijärvi/uimaranta FB -sivuilta:
facebook.com/UimarannanPavilijonki
+358 (0) 40 828 6114
Uimarannantie, 98100 Kemijärvi

Joutsijärven K-kyläkauppa ja lounaskahvila

Joutsijärven kyläkauppa on Kemijärven viimeinen kyläkauppa. Se on perustettu 1950-luvulla vanhan Kuusamontien varteen. 1960-luvun puolivälissä se siirtyi uuden Kuusamontien varteen nykyiselle paikalleen. Yritys on perheyritys, ja se toimii nyt jo kolmannessa polvessa.

Joutsijärven K-kyläkauppa tarjoaa päivittäistavarakaupan valikoimatuotteita. Kaupasta saat kaiken tarvitsemasi.  Lounaskahvilasta on saatavilla päivän lounas sekä herkullisia munkkeja kahvin kera. Kaupan munkit ovatkin jo maan kuulut! SEO- polttoainepisteestä tankkaat kätevästi niin autot kuin moottorikelkatkin. Alueelta pääsee hyvin Kemijärven, Suomutunturin, Sallan ja Kuusamon moottorikelkkareiteille

Iloisesti palvelevasta kaupasta voit näppärästi ostaa ja täydentää ruokavarastoja mökille mennessäsi. Myös kuljetustilaukset onnistuvat lähi- ja Suomutunturin alueelle.

Ja onhan kyläkauppa nähtävyys jo itsessään. Kaupan läheisyydessä sijaitsee myös sota-ajan betonibunkkerit, jotka ovat suosittu paikallisnähtävyys.

facebook.com
v.kelloniemi@co.inet.fi
+358 (0) 40 030 5849
Sallantie 2640, 98710 Joutsijärvi

Kahvila Parrunpätkä

Kahvila ParrunPätkä sijaitsee Kemijärven keskustassa, Taivaan tulien aukiolla Jaakonkadun varrella. Leivomme joka päivä tuoreet pullat; yksi suosituimmista on perinteinen kemijärveläinen kampanisu eli torttu. Meillä on myös tarjolla gluteenittomia tuotteita ja teemme leivonnaisia myös tilauksesta.

Toivotamme isommatkin ryhmät tervetulleiksi ParrunPätkään, jolloin toivomme tilaukset mieluiten etukäteen. Olemme mukana järjestämässä toritapahtumia ja päivittäisiä tapahtumia, jotka löytyvät facebookista ja kaupungin tapahtumakalenterista.

Kahvilassamme on myös toimiva nettiyhteys ja se soveltuu myös etätyöpisteeksi.

Kahvila ParrunPätkä
facebook.com/parrunpatka
Jaakonkatu, Taivaan tulien aukio
98100 Kemijärvi

Leipomokahvila Kiuaspulla

Kiuaspulla palvelee leipomotuotteillaan niin yksityisiä kuin yrityksiä. Kädentaitojen ohella pidämme korkeassa arvossa valmistamiemme tuotteiden ensiluokkaista makua, jonka takia käytämme niihin vain parhaita kotimaisia raaka-aineita.

Uutena palveluna olemme laajentaneet toimintaamme myös kahvilatoimintaan. Näin voimme tarjota asiakkaillemme todella tuoreita makuelämyksiä – suoraan leipomon puolelta. Kahvilatoiminta sisältää myös joka päivä (arkisin) keittolounaan – tietenkin leipomon puolelta tuoreet leivät keiton seuraksi.

Tuotteitamme voi tilata myös ympäryskuntiin. Toimitamme niitä omien kuljetuksien puitteissa. Ja lomalle tulijat voivat tehdä tuotetilauksia ennakkoon ja käydä noutamassa, kun saapuvat perille. (esim Suomun, Pyhän, Sallan ja Luoston mökkeilijät)

Kiuaspulla
+358 (0) 40 680 6286
kiuaspulla@kiuaspulla.fi
Rajakatu 2, 98310 Tohmo
www.kiuaspulla.fi

Helmisimpukka Express/ST1

Kemijärven ydinkeskustassa sijaitsevasta Helmi Simpukasta saat pikaiseen nälkään helpotusta. Tarjolla on mm. arkisin päivän keitto, lisäksi tarjolla on pikaruokaa nopeaan nälkään sekä tietysti kahvit nisujen kera. Täällä voit auton tankkauksen ohella, tankata myös itsesi.

ST1 Kemijärvi, HelmiSimpukka Express
+358 (0) 16 813 229
risto.kiviniemi@rissell.fi
Kirkkokatu 1, 98100 Kemijärvi

Spa uimahalli Poukama kahvio

Spa Uimahalli Poukaman kahviossa nautit makoisat kahvit ja nisut liikunnan jälkeen. Olet tervetullut myös muuten vain kahvittelemaan. Kahvio noudattaa uimahallin aukioloja. Koukkaa katsomassa, yllätyt, miten herkullisen näköisiä tuotteita siellä on tarjolla.

Spa Uimahalli Poukama
+358 (0) 40 776 9411
poukama@kemijarvi.fi
Värjärintie 6, 98100 Kemijärvi

Sairaala Lapponian kahvila

Sairaala Lapponian kahvio tarjoaa herkullisia paikan päällä leivottuja leivonnaisia. Leipomon vastaleivotun tuoksu vetää puoleensa jo ovelle tullessa. Tänne tullaan ihan muuten vain kahville nauttimaan lämpimäisiä, vaikka mutta asiaa sairaalaan ei olisikaan. Täältä saa myös tilauksesta kakkuja, pikkuleipiä, leivonnaisia juhliin ja muuten vain kotiin viemiseksi.

Lapponian kahvila
+358 (0) 40 772 6805
saija.narkilahti@luukku.com
Sairaalakatu 9, 98100 Kemijärvi

Tapionniemen kyläkartanon kesäkahvila

Tapionniemen Kyläkartanon vapaaehtoisvoimin ylläpidetty kesäkahvila palvelee asiakkaita kesällä avaten ovet juhannuksen tienoilla aina syksyyn asti. Kesäkahvilassa voit nauttia kahvit kuuluisien Kyläkartanon munkkien kanssa. Idyllinen ja aito ilmapiiri houkuttelee usein matkailijoita pysähtymään. Täällä voit majoittua Kyläkartanon huoneistoissa tai kesähuoneessa. Caravaanareille on tarjolla Matkaparkki (Matkaparkki applikaatiolla varattavissa) osa sähköllä. Pihapiiristä löytyvät myös ulkosauna ja grillikatos. Pihalta on suora yhteys läheiseen Airosvaaran luontopolulle ja siellä olevalle taukotuvalle.

Tapionniemen Kyläkartano
+358 40 963 8000
tapionniemenkylaseura@gmail.com
Sodankyläntie 2331, 98350 Tapionniemi
Facebook.com/tapionniemi
www.tapionniemi.fi

Luusuan kylä- ja kulttuuritalo Matin Mylly

Ihanassa ja idyllisessä Luusuan kylässä, kyläseuran yllä pitämä Matin mylly toimii
kesällä myös kahvilana. Täällä on mukava käydä turisemassa ja porisemassa kuulumisia kyläläisten ja lomalaisten kanssa. Varmista kahvion aukiolo soittamalla tai laittamalla meiliä.

Luusuan kylä- ja Kulttuuritalo Matin Mylly
Sari Kursu +358 (0) 41 4628 905
luusuankylaseurary@gmail.com
Itärannantie 33 98230 Luusua
www.luusuankylaseurary.fi