Tervetuloa meille

Kemijärvi on pieni pohjoinen kaupunki, jonka kohdalla napapiiri kulkee pitkin Lapin rauhaisia järvimaita. Tänne eivät ruuhkat yllä. Avarassa maisemassa, kirkkaiden vesien kainalossa, onnellisuus on luonnollinen olotila. Se tavoittaa kulkijan huomaamatta ja nostaa hymyn huulille.

Viemme sinut Kemijärvelle, Onnellisten rannoille. Järvien lisäksi viemme sinut metsiin, varoille ja tuntureille, jotka tarjoavat elämyksiä ja haasteita jokaisena vuodenaikana. Kutsumme sinut kylään kokemaan kulttuuria ja katamme pöydän erämaan antimilla. Kun päivän seikkailut on seikkailtu, petaamme sinulle vuoteen paikkaan, jossa liikenteen melu ei häiritse.

tästä lisää tietoa

Tourist infopoint

Kemijärven kaupungin Palvelupiste Sortteeri toimii matkailun InfoPoint-pisteenä palvelupisteen aukioloaikoina osoitteessa Vapaudenkatu 8, katutaso. Löydät sieltä Kemijärven matkailuesitteet ja kartat. Lisäksi esitteitä on jaossa keskustan alueen InfoPoint pisteissä; kaupoissa, ABC- asemalla, rautatieasemalla, kirjastolla sekä alueen matkailuyrityksissä.

VISIT KEMIJÄRVI
Neuvontaa puhelimitse, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa
ma-pe 9.00-15.30
+358(0) 40 189 2050
info.visit@kemijarvi.fi

Henkilö kävelee rannalla

sähköiset esitteet ja kartat

Tervetuloa Kemijärvelle Lapin Järvimaille! Tutustu tästä Löydä Onnellisten rannoille matkailijan palveluoppaaseen. Kemijärvi-Suomunturin kartasta löydät tärkeimmät osoitteet ja kohteet Kemijärvi-Suomutunturi kartta. Koe aitoa paikallista elämää Kemijärven kylissä. Pääset kylien tunnelmaan täältä Onnen Kylät.