MAJOITUs

Kemijärven Järvimailla majoitusvaihtoehtoja löytyy tuntureilta, kyliltä ja kaupungista. Majoitu luonnon huomaan tai hotelliin, lomamökkiin tai Suomen kauneimmalle camping-alueelle aivan vesistön äärelle. Valittavana on monia tunnelmallisia ja luonnonläheisiä majoitusratkaisuja. Kemijärvi on ranta-asumista keskellä kauneinta Lappia.

Tutustu runsaaseen majoitustarjontaan

kesämajoitusta suomulta

Tervetuloa Suomulle viettämään kesää rentoutuen ja nauttien luonnon rauhasta. Täällä voi samoilla, pyöräillä tai muuten vain viettää stressitöntä lomaa. Alueella on runsaasti erilaisia ja -tasoisia loma-asuntoja. Tutustu Suomun Mökit monipuoliseen 73:n eri tasoiseen mökkivalikoimaan. Nature Stayn tarjoaa vuokralle viisi loma-asuntoa tai etsi Varaamokki.com kautta itsellesi sopiva kohde. Mikäli hotellimajoitus tuntuu sinusta hyvältä vaihtoehdolta, varaa huone Hotelli Suomutunturilta. Hotellin huoneissa on todella ylellinen tunnelma! Ja mikä parasta näkymä tunturiin on suoraan ikkunan takana.

kesäkaupunki kutsuu

Majoitu vesistön äärellä keskelle Kemijärveä. Hotelli Uitonniemen sijainti pohjoisen Kemijoen suuntaan, antaa upean näkymän keskiyön aurinkoon. Tai majoitu Lapland Arctic Cabins mökkeihin Pöyliöjärven rannalle. Vieressä olevalta Jauri Resortilta avautuu niin ikään upeat näkyvät suoraan järvelle.

Mikäli hotellimajoitus tuntuu mieleisemmältä valitse majapaikaksi Hotelli Mestarin Kievari tai Hotelli Kemijärvi. Mestarin Kievarin ravintola on tunnettu erinomaisesta lounaasta ja Hotelli Kemijärvi maistuvasta aamiaisesta.