Junalla

Junayhteydet Kemijärvelle

Kemijärvi on itäisen rautatieverkoston pääteasema! Kemijärvelle saapuu ja Kemijärveltä lähtee kerran päivässä yöjuna toisena päätepisteenään Helsinki. Autovaunullisia yöjunia kulkee peräti kolmesti viikossa. Lue lisää yöjunista täältä ja autojunapaketeista täältä.

Mikäli harrastat moottorikelkkailua niin tiesitkö, että myös moottorikelkka on mahdollista lastata autovaunun kyytiin?

Junien aikataulut ja lisätiedot: vr.fi

Uutta VR:llä:

VR myy kaukoliikenteen yhteysbussien lippuja junalipun oston yhteydessä VR.fi-sivustolta yhteistyössä Matkahuollon kanssa. Asiakkaat voivat nyt hakea suoraan reittiä haluamaltaan lähtöasemalta perille kohteeseen asti, jolloin osa matkasta taittuu junalla ja osa bussilla. Matkahaku näyttää parhaan junayhteyden sekä tarjoaa mahdollisuuden lisätä bussimatkan tilaukselle. Lippujen osto tapahtuu yhdellä kertaa, kun asiakas on lisännyt haluamansa bussivuoron. Yhteysbussit tuovat ilman omaa autoa matkustavien asiakkaiden saataville entistä laajemman valikoiman matkakohteita. Itä-Lapin alueella voit ostaa lipun Pyhän, Suomun ja Sallan suuntaa,

Osta yhteyslippu, joka sisältää juna- ja bussilipun kohteeseen.

Juna on vihrein valinta pohjoiseen

Juna on ylivoimaisesti ympäristöystävällisin matkustustapa. Matkustat junalla Helsingistä esimerkiksi Rovaniemelle ja takaisin 50 kertaa, kun autolla sama määrä päästöjä syntyisi jo yhdestä meno-paluumatkasta.