Näe ja koe

Kemijärven onnellisuus piilee sen puhtaassa luonnossa, hiljaisuudessa ja arjessa, jossa on aikaa keskittyä olennaisimpaan. Varpaat vedessä laiturin nokassa, tuulen tervehdys tunturin laella, nariseva hanki suksen alla tai höyryävä pulahdus järveen suoraan saunasta – Kemijärvellä onnentunne syntyy itsestään.

Alueen tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme

vaarat ja tunturit

Kemijärvellä löytyy vesistöjen lisäksi vaarat, tunturit sekä erämaat Lapin luonnon tosiystävälle. Pyöräile vaihtelevassa maastossa, hiihdä jäällä tai valokuvaa vuoden upein auringonlasku. Kemijärvi on keskellä pohjoista napapiiriä ja vain kivenheiton päässä upeimmista tunturikohteista kuten Pyhä, Luosto, Suomu, Salla ja Riisitunturi. Näissä maisemissa vuoden jokaisessa päivässä on enemmän elämää.

Kauniit vesistöt

Kuka olisi uskonut, että Suomen pohjoisimmasta kaupungista löytyy maamme kauneimmat rannat! Kemijärven kirkkaat vedet kutsuvat virkistymään ja ne saattavat hyvinkin viedä varomattomalta vierailijalta sydämen mennessään. Leiriydy veden äärelle tai vietä lomasi laiturilla. Kutsumme sinut kylään kokemaan kulttuuria ja katamme pöydän erämaan antimilla. Tämän upeampaa maisemaa ei muualta löydy.