KULKUYHTEYDET

Kemijärvelle on helppo tulla; junalla, lentäen, bussilla tai omalla autolla. Myös sisäinen liikenne toimii ja erilaisia palveluita riittää!

Tervetuloa Kemijärvelle

suomutunturin jatkoyhteydet

Kemijärven junasemalta pääset jatkamaan matkaa linja-autolla suoraan Suomulle ja aina Kuusamoon asti. Linja-auto lähtee rautatieasemalta klo 9.15 ollen perillä Suomulla klo 9.55. Vuoro palaa takaisin iltajunalle siten, että lähtö Suomulta on klo 18.05 ja saapuminen junasemalle klo 18.45. Vuoro kulkee edestakaisin joka päivä. Katso tarkempi aikataulu Matkahuollon sivulta. Linjaa ajaa Rukan taksipalvelu.

Voit hakea VR:n matkaa suoraan Pyhälle, Suomulle, Kuusamoon ja Sallaan asti, jolloin näet juna-aikatauluihin sopivat yhteysbussit ja voit ostaa juna- ja bussiliput samalla kertaa.

autojunalla perille asti

Lyhennä ajomatkaasi ja matkusta auto-yöjunalla. Kemijärvelle pääset levänneenä ja rentoutuneena auton kulkiessa omassa vaunussaan. Kemijärvelle kulkee autojuna kolme kertaa viikossa. Autojuna lähtee Helsingistä keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Takaisin Helsinkiin autojuna lähtee maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin.