Mökit

Kemijärven alueen mökit

Arctic Lapland Cabin

Lapland Arctic Cabins sijaitsee Pöyliöjärven rannalla Kemijärven ydinkeskustan alueella osoitteessa Hietaniemenkatu 11, 98100 Kemijärvi. Rautatieasemalta on matkaa kohteeseen noin kilometri. Kaikissa mökeissä on parveke, josta on hienot näkymät järvelle. Varustukseen kuuluvat; täysin varustettu keittiö, jossa on mikroaaltouuni, jääkaappi, sekä oma kylpyhuone suihkulla. Varustukseen kuuluvat myös liesi, keittiötarvikkeita, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Alueen välittömässä läheisyydessä on asiakkaiden käytössä oleva yksityinen ranta-alue. Talvella hiihtoa harrastavat pääsevät suoraan mökiltä Pöyliöjärven suositulle Aurinkoladulle.

Lähin lentokenttä on Rovaniemen lentoasema, joka on 79 km:n päässä Lapland Arctic Cabinsista.
Keskustaan ja kauppoihin on matkaa noin 500 m.

Varaukset

Suomun Chalets

Modernin skandinaaviseen tyyliin sisustetut Suomun Chalet Villat tarjoavat ylellistä asumismukavuutta sekä perheille että kaveriporukoille. Villoissa on kaksi makuuhuonetta ja parvi, jossa on makuutilat kahdelle – neljälle sekä oma WC. Avarassa ja viihtyisässä olohuoneessa tunnelmaa luo puulämmitteinen takka.

Huoneistoihin kuuluu täysin varusteltu keittiö, ruokailutila sekä oma sauna ja kylpyhuone, jossa suihku sekä WC-tilat. Saunan jälkeen on ihanaa vilvoitella Villan suurella terassilla.

Kaikki Villat ovat allergiaystävällisiä. Lemmikit ovat tervetulleita osaan huoneistoista. Villojen pinta-ala on 80m2 + parvi 10m2, ja niihin voi majoittua 6–8 henkeä. Olethan ystävällinen ja ilmoitat kotieläimistä ennalta.

Yhteystiedot:
www.suomutunturi.fi
myynti@suomutunturi.fi
+358 207 199 121
Kotakuja 1, 98720 Suomutunturi

Suomun Mökit

Suomun Mökit on Suomutunturilla toimiva mökkivaraamo. Valikoimassamme on yli 70 yksityisessä omistuksessa olevaa mökkiä ja huoneistoa. Vuokraamme myös Suomun alueella myös pyöriä, sup-lautoja ja lumikenkiä. Kauttamme voi vuokrata myös liinavaatteet, matkasängyt ja syöttötuolit. Tutustu valikoimaamme tästä: Suomun Mökit

Yhteystiedot
www.suomunmokit.fi/
info@suomunmokit.fi
+358 (0)400 358 557
Raakuntie 1, 98720 Suomutunturi
Instagram
Facebook
TikTok

Lomakylä Kuukiuru

Kuukiurun lomakylä sijaitsee Kemijärven ja Sodankylän välillä. Kemijoen rannalla, luonnonkauniilla paikalla. Luoston ja Pyhän hiihtokeskuksien lähellä. Lomakylä Kuukiurussa vietät rentouttavan ja rauhallisen loman. Lomakylän sijainti on erinomainen. Pyhä – Luosto kansallispuistoon on vain 15 minuutin matka eikä Kemijärven keskustaankaan ole kuin 20 minuutin matka.

Yhteystiedot
www.kuukiuru.com
kuukiuru@gmail.com
+358 (0)400 199 184
Kuukiuruntie 13, 98360 Vuostimo

Keskusvaraamo Pyhähippu Oy

Pyhähippu on Pyhätunturilla sijaitseva mökkivaraamo (noin 50 km Kemijärveltä) ja perheyrityksemme on toiminut alueella jo vuodesta 1988 alkaen. Vuokraamme mökkejä, rivi- ja paritaloja, joita on kaiken kaikkiaan reilu 100. Majoitusvaraamon lisäksi pyörävuokraus on iso osa toimintaamme ja meiltä löytyykin laaja valikoima fatbikeja, e-fatbikeja, maastopyöriä sekä e-maastopyöriä. Meiltä löytyy pyöriä myös lapsille. Kauttamme saa vuokrattua lisäksi liinavaatteet, matkasängyt, syöttötuolit, sekä soutuveneen.

Tutustu ja varaa loma-asunto, pyörät sekä muut välineet helposti verkkokaupastamme pyhahippu.fi
Pyhähipun toimisto sijaitsee Pyhän liikekeskuksessa, samassa rakennuksessa K-market Pyhätunturin kanssa.

Yhteystiedot
www.pyhahippu.fi
info@pyhahippu.fi
+358 (0)16 882 820
Kultakeronkatu 4, 98530 Pyhätunturi
Facebook
Instagram
TikTok
Youtube

Nature Stay

Mökkivuokraus on oiva tapa irrottautua arjesta ja päästä kokemaan luonnon rauhoittava vaikutus. Vuokrakohteissamme pääset luonnon keskelle nauttimaan rauhasta, puhtaasta luonnosta ja omasta ajasta kalastellen, uiden, hiihtäen, lasketellen tai vain nauttien luonnon helmassa. Lapin taikaa pääset kokemaan viidessä kohteessamme, jotka sijaitsevat Suomutunturilla laskettelukeskuksen äärellä. 

Yhteystiedot
www.naturestay.fi
eija@naturestay.fi
+358 (0)50 466 33 12

Cabin Dreams Oy / Varaamokki.com

Vuokraa mökki Suomutunturin rauhaisasta sykkeestä

Viime vuosina uudistunut ja piristynyt Suomutunturi on rauhallinen, Kemijärvellä sijaitseva matkailukeskus, jonka korkeat vaarat ihastuttavat Lapin lomailijaa kaikkina vuodenaikoina. Koska ollaan aivan Napapiirillä, tarjoaa luonto kaikkea sitä, mitä pohjoiseen matkaava voi vain kaivata.

Suomulle tullaan laskettelemaan, hiihtämään ja kokemaan runsasluminen talvi. Kesä- ja ruskamatkalle saapuva pääsee keskelle Suomun upeaa luontoa, vesistöjä ja lukuisia saaria. Eräilyä, metsästystä, uimarantoja ja rauhaisia melontaretkiä etsivä viettää Suomulla täydellistä lomaa.

Kun Lapin erikoisuus, keskiyön aurinko valaisee kesän, ei Suomu vaivu uneen. Moni haluaa kokea yöttömän yön ilmiön. Talvea kohti pimenevät illat säväyttävät taas revontulilla.

Yhteystiedot
www.varaamokki.com
info@varaamokki.com
+358 (0)50 543 6605